Stichting geholpen aan zichtbaarheid

De Huiskamer van Enkhuizen

Westfriese Beursvloer (https://www.vrijwilligerspunt.com/advies-ondersteuning/informatie/beursvloer):

Deze mooie maandag werden wij verblijd met de foto’s van de match tussen De Huiskamer van Enkhuizen (https://www.dehuiskamervanenkhuizen.nl/) en Durge Geeft Vorm.

”Voor De Huiskamer van Enkhuizen (dagbesteding 55+’ers en cadeauwinkel) heeft Durge Geeft Vorm (duurzaam grafisch ontwerper) folders en visitekaartjes ontworpen. De tekst van de folder werd geschreven door DMtekst.

Maar als we toch bezig waren.. 
Het logo op de ramen geplakt en voor een nog betere zichtbaarheid voor dit geweldige initiatief een stoepbord met opvallende posters erin gemaakt.”

Loopt u dus over de Westerstraat in Enkhuizen? De Huiskamer kunt u niet meer over het hoofd zien!

 

Durge Geeft Vorm was één van de vele ondernemers die belangeloos op 28 november jl. matches sloot op de Westfriese Beursvloer.

 

De Huiskamer van Enkhuizen (dagbesteding en cadeauwinkel) is nu mooi zichtbaar in hun nieuwe onderkomen aan de Westerstraat.

 

De folder kwam in samenwerking met DMtekst (https://www.facebook.com/DMtekst/?__xts__[0]=68.ARCWsdQgjl6cCSRZLCgONwVNfUVkhDLMTxReG3BD5SX67lgpXkal3yu0aJlwBbI22Mc5W28iHO_kRPjs19C3qmWT3dlli1-IHfpKm6WX_YL0xx71_PHyuJLj1QaHEQ5hmkW41zv9QewHl5CUtlXvFH9Ts9W0wwEDOm58f2xFXK_WiehgRGS-IZBpnqS5lBQPSumS3cWT45XSF3ajZV6OI_xNqw6hfXNB-lreBG0NNRpx5-z0CPsiq4N9S_jtTeY6cjfgHe5xIxUL4FO7qzk5JS1o4nEHEwbWmf0UyHyKfTzU-EtOpmXD5qE500x42RqGbP3aoVzE6-8UlEccku78XZdZFA) tot stand.

 

Wat is WESTFRIESE BEURSVLOER?

Bedrijven willen vaak ”iets” doen in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO). Non-profit organisaties uit de regio hebben behoefte aan hulp op allerlei gebied.Om deze partijen op een leuke en effectieve manier bij elkaar te brengen organiseert Vrijwilligerspunt eens per jaar een groot evenement: de Westfriese Beursvloer. Dit jaar was de Westfriese Beursvloer op donderdag 22 November as. en zijn wij te gast bij Rabobank West-Friesland.

 

ontwerp: Durge Geeft Vorm (https://www.facebook.com/Duurzaam.Grafisch.vormgever.Enkhuizen/)

logo raamstickers: MarcStyle (https://marcstyle.nl/)

 

 

De-Huiskamer-van-Enkhuizen---match---Durge-Geeft-Vorm-1 De-Huiskamer-van-Enkhuizen---match---Durge-Geeft-Vorm-1
De-Huiskamer-van-Enkhuizen---match---Durge-Geeft-Vorm-2 De-Huiskamer-van-Enkhuizen---match---Durge-Geeft-Vorm-2
De-Huiskamer-van-Enkhuizen---match---Durge-Geeft-Vorm-3 De-Huiskamer-van-Enkhuizen---match---Durge-Geeft-Vorm-3