Het is tijd om mijn vleugels uit te slaan...

Supertrots op samenwerking!

✨💪 Supertrots dat ik samen met Bart Bongers en Dolf Reijnders vanaf het allereerste begin twee bedrijven heb mogen opbouwen: AgileWalls (https://agilewalls.com/nl/) en Obeya Association (https://obeya-association.com/)! De leercurve in afgelopen 4,5 jaar was enorm en daar ben ik heel dankbaar voor.
Het is tijd om mijn vleugels uit te gaan slaan... Beide bedrijven staan en ik sta open voor nieuwe uitdagingen. Ik werk het liefst in kleine teams (hybride) en denk in alles mee.

Wat doet ze dan? 😉
Denk aan alle soorten van graphic design: ontwerpen van logo/branding, visitekaartjes, briefpapier, brochures, flyers en posters. Maar ook creëren van social media posts, visuals, iconen, infographics, verpakkingen, whitepapers, website headers, LinkedIn omslag, photoshoppen van beelden en video editing. En het verzorgen van duurzaam drukwerk dat zo min mogelijk belastend is voor onze leefwereld. 🌱

Wie is ze dan?
✨ Creatief
✨ Transparant
✨ Intuïtief
✨ Betrokken
✨ Kwaliteit
✨ Co-creatie
✨ Vanuit het hart voor een betere wereld 🌍

🌱 “Waarde leveren wat betekenis heeft voor mens, dier en natuur. ” 🌱

Check hieronder de link van mijn cases … Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. 😉
👉 Zie portfolio Durge Geeft Vorm (https://www.behance.net/gallery/58372059/PORTFOLIO-DURGE-GEEFT-VORM)
 

Zoek je een grafisch vormgever die jouw team kunt versterken met mijn talentvolle kwaliteiten of helpen om jouw bedrijf een gezicht te geven? Stuur me een berichtje (mailto:info@durgegeeftvorm.nl).

 

Bedankt voor het delen van deze post. 🙏

 

AgileWalls - Durge Geeft Vorm AgileWalls - Durge Geeft Vorm
Obeya Association - Durge Geeft Vorm Obeya Association - Durge Geeft Vorm